Kaza, Eskişehir Çevreyolu’nda meydana geldi. Aracın virajda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savrulmaya başlamasıyla başlayan olayda, Tofaş marka araç önce refüje daha sonra aydınlatma direğine çarptı ve karşı şeride geçti. Karşı şeride geçen araç, önce bir TIR’a daha sonra da başka bir araca çarptı.

Kazada Tofaş marka araç ikiye bölünürken, araçta bulunan 72 yaşındaki Rufi Coşkun hayatını kaybetti. Araç sürücüsü ağır yaralanırken, diğer iki yolcu da yaralandı. Yaralılar farklı hastanelere kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Rufi Çoşkun’un cenazesi ise otopsi için hastaneye götürüldü.

Kaza anında Tofaş aracın çarptığı başka bir aracın sürücüsü, arabanın hızla kendilerine doğru geldiğini ve çarptığını belirtti. Araç içerisinde bulunan 4 kişiden biri camdan fırlarken, diğerleri de yaralandı. Olayın detayları 112 Acil Servis ekipleri tarafından inceleniyor.

Olay yerindeki görgü tanıklarına göre, kaza çok şiddetli ve kanlı bir şekilde gerçekleşti. Araçların hız nedeniyle savrulduğu ve çarpışmanın etkisiyle yaşanan trajedi büyük bir üzüntü yarattı. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olması ve hız kurallarına uyması önem taşıyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir