Gebze ilçesi Eskihisar Mahallesi Negmar Feribot İskelesi’nde meydana gelen olayda, Mazlum Şimşek idaresindeki 34 EM 3127 plakalı TIR, feribot geçişi için iskeleye geldi. İskelede arıza yapan TIR’ın dorsesi, başka bir araca aktarılarak yük taşımaya devam edilmek istendi. Ancak dorseden ayrılma işlemi sırasında frenleri boşalan TIR, denize uçtu. Sürücü Şimşek, aracı durduramadı ve TIR hızla dibe battı. Vinç yardımıyla sudan çıkarılan TIR’dan yayılan yağ ve mazotun denize yayılmasını engellemek için 150 metre mantar bariyer kullanıldı. Neyse ki kazada yaralanan olmadı.

“TARLA BÖLÜNMESİN” DİYE BABASINI ÖLDÜRÜP 4 PARÇAYA BÖLDÜ!

Edirne’de dere yatağında 4 parçaya ayrılmış cesedi bulunan Şerif Yalçın’ın katili arama çalışmalarına katılan ve şüpheli hareketleri nedeniyle gözaltına alınan oğlu çıktı.

MAAŞI 40 MİLYON LİRA, ÇALIŞAN BULUNAMAYOR!

Yılda 40 milyon lira kazandığınızı düşünün. Yapmanız gereken tek şey bir deniz fenerinde konaklamak ve gemilerin geçişini kontrol etmek. Ancak bu iş için dünyanın dört bir yanına iş ilanı verilse de çalışan bulunamıyor. Üstelik en uzun kalış süresi ise sadece 9 gün. Peki, kazancı dudak uçuklatan bu işte neden kimse çalışmak istemiyor?

METİN AROLAT’A VEDA!

Kadıköy’de sahne aldığı otelde şarkı söylerken fenalaşan ve hastanede yaşamını yitiren 52 yaşındaki Metin Arolat için Teşvikiye Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Arolat’ın naaşı törenin ardından İzmir’e gönderildi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir