Yarışlı köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Adem Burgaz ve Hasan Turgut isimli kişiler kafa kafaya çarpıştı. Kazada Adem Burgaz olay yerinde hayatını kaybederken, Hasan Turgut ise hastanede yaşamını yitirdi. Yaralanan diğer kişiler ise Abdurrahman Bolat, Mert Sabahattin, Rabia Özlem Aktaş, Günay Karabıyık, Ayşe Turgut, Atila Turgut, Alper Turgut ve Bilal Turgut adlı kişiler oldu. Kazada ağır yaralananlar Isparta Şehir Hastanesi’ne ve Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Kazanın detayları arasında, kaza anında Alper Turgut’un “Bugün terhis oldum. Babamı aldınız mı?” diye sorduğu da yer alıyor. Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Hasan Turgut’un Milas’taki bir ilkokulda müdür olduğu ve kazadan önce ailesiyle birlikte Isparta’da askerlik görevini tamamlayan oğlu Alper Turgut’u almaya gittiği belirtildi. Kazada yaşamını yitiren Hasan Turgut ve Adem Burgaz’ın cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketleri Milas’a gönderildi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir