Veysi Coşkun, Eyyübiye ilçesine bağlı Akşemsettin Mahallesinde yaşamaktadır. Coşkun, 3 ay önce vatani görevini yerine getirmek üzere askere gitmiştir. Ancak, iddiaya göre evde ailesi ile birlikte yaşayan 31 yaşındaki Elif Coşkun, yaklaşık 2 ay önce biri engelli olan 2 çocuğunu yanına alarak, Osman Kılıç adındaki bir adamla kaçmıştır.

Küçük çocuk Melesa Nisa Coşkun, bir süre sonra Osman Kılıç ve anne Elif tarafından çocuk yetiştirme yurduna bırakılmıştır. Çocukların yaşayan tek yakını olan hala Maksude Coşkun, kardeşinin askerde olduğunu ve çaresiz bir şekilde engelli yeğenini aradığını belirterek, yetkililerden yardım istemiştir.

Hala Maksude Coşkun, Osman Kılıç’ın gelin ve çocuklarını rehin tuttuğunu iddia etmiştir. Gelinin akli dengesinin yerinde olmadığını belirten Coşkun, çocuklardan birinin yurda verildiğini, diğer çocuğun ise engelli olduğunu ve düzenli ilaç kullanması gerektiğini dile getirmiştir. Engelli çocuğun ilaçlarını düzgün kullanmazsa ölebileceğini belirten Coşkun, yardım talebinde bulunmuştur.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir