Pendik’te bulunan Orhangazi Mahallesi’nde meydana gelen kaza sonucunda, bir İETT otobüsü tarafından çarptığı için hasar gören 4 katlı bir binanın yıkımına karar verildi. Binanın kolonunda meydana gelen hasar nedeniyle, öğleden sonra başlayan yıkım çalışmaları gece saatlerinde ara verildi. Yıkım çalışmalarının yarın sabah devam edeceği belirtildi.

Çarşamba günü yaşanan kazada, İETT otobüsü Vatan Caddesi’nde seyir halindeyken önce bir elektrikli kasalı yük taşıma motosikletine, ardından da 4 katlı binanın girişindeki berber dükkanına çarpmıştı. Kazada 6 kişi yaralanmış ve binanın kolonunda hasar oluşmuştu. Binanın tedbiren boşaltıldığı ve elektrik, su ve doğal gazın kesildiği belirtilmişti.

Berber dükkanına çarpması sonucu binanın kolonunda hasar oluşan bina için çelik destek kolonları yerleştirildikten sonra İETT otobüsü bölgeden kaldırılmıştı. Yıkım çalışmaları devam ederken, kazanın görüntüleri de ortaya çıktı. Bu görüntüler, Pendik’te yaşanan kaza hakkında daha detaylı bilgi vermektedir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir