İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Eminönü Meydanı’nda bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, katılımcılara “Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” diyerek, etkinliğin önemine vurgu yaptı. İmamoğlu, 30 Ağustos’un sadece bir meydan muharebesi olmadığını, aynı zamanda bağımsızlığa, Cumhuriyete ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkma günü olduğunu belirtti.

Etkinlikte sahne alan şarkıcı Cem Adrian ve konuk şarkıcılar Birsen Tezer, Aylin Aslım, Gökhan Kılıç ve Özlem Çelik, katılımcılara unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı. Ayrıca 30 Ağustos konulu bir sinevizyon gösterisi ve su ile ışık şovları da gerçekleştirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, 30 Ağustos’un Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olduğunu vurgulayarak, bu önemli günü kutladı. Ayrıca, birliğe, beraberliğe ve vatanseverliğe vurgu yaparak, tüm vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Etkinlikte yaşananlar ve yapılan konuşmalar, Türk milletinin vatanseverliğini ve birlik ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemi, bu etkinlikte bir kez daha hissedildi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir