Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gazze ve Filistinli kardeşlerin yanında olduklarını belirtti. Ayrıca, AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları’nın “Boykot” adlı şarkısının yapay zeka ile oluşturulmuş videosunu paylaştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, büyük markaların son zamanlarda isim gizlemeye çalıştığını ve boykotun etkili olduğunu vurguladı. Gazze’nin direnişine desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, masum insanların ölümü karşısında sessiz kalamayacaklarını ifade etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Filistin halkının mücadelesini destekleyeceklerini ve Gazze için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye’nin Filistinli kardeşlerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacağını belirtti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, hakikatin susmayacağını ve iyilerin kazanacağını söyledi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Filistin halkına verdiği desteği paylaştıklarını ve İsrail’in saldırılarını lanetlediklerini belirtti.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Filistin halkının direnişini desteklediklerini ve boykot çağrısında bulunduklarını ifade etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Gazze’deki katliama sessiz kalmamanın önemine vurgu yaptı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Filistin için haykırmaya devam edeceklerini ve özgür Filistin için mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir