Dün gece Antalya Kuzey Çevre Yolu Duacılar köyü yakınlarında meydana gelen kazada, Serik ilçesinden Kütahya’daki bir yakınlarının düğününe gitmek için yola çıkan ailenin içinde bulunduğu otomobil, yolun sağında ilerleyen bir su tankerine arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Ahmet Özkan Durak ile Minüse Durak ve 8 aylık Gökçe Durak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 2 kişi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, hayatını kaybeden 3 kişinin cenazelerini Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Aile yakınları ise büyük bir acı içinde gözyaşlarına boğuldu.

Aynı gün Uşak’ta da bir kaza yaşandı. Uşak’tan Ankara istikametine seyir halinde olan bir otomobil, tali yoldan çıkan başka bir otomobille çarpıştı. Kazada yaralananlar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ne yazık ki Eşe Çoban hayatını kaybederken, diğer yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Her iki kazayla ilgili soruşturmalar devam ederken, trafiğe kapanan yollar kazaya karışan araçların çekilmesinin ardından tekrar açıldı. Bu acı olaylar, trafik kurallarına her zamankinden daha fazla dikkat etmemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir