Başlık: Diyarbakır’da Kayıp Kız Çocuğu Narin Güran’ın Aranması Devam Ediyor

21 Ağustos’ta öğleden sonra Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Kur’an kursuna giden Narin Güran, kurs çıkışı evine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla arama yaptı. Narin’in babası Arif Güran, kızının kayıp olduğu ihbarında bulunmak için karakola gitti.

Arama çalışmalarına Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı, Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat Timleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri(JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü, Köpek İz Takip Timi ve Su Altı Arama Kurtarma Timi katıldı. Ayrıca sağlık, AFAD, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ile ilçe belediyelerden arama kurtarma ekipleri de sevk edildi. Jandarmaya ait helikopter de havadan destek verdi.

Çalışmalar sırasında yol kenarında bir çocuk terliği bulundu. Terlik, Güran ailesine gösterildi ancak terliğin numarasının Narin’e ait olmadığı ortaya çıktı.

Diyarbakır Valiliği, sosyal medyada dolaşan ve Narin Güran’ın cenazesinin bulunduğunu iddia eden paylaşımların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Valilik, arama çalışmalarının titizlikle devam ettiğini duyurdu.

Kaynak: Milliyet Haber

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir