Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Teknoloji Teşvik Programı’nın Türkiye’nin küresel bir cazibe merkezi olmasına öncülük edeceğini belirtti. Ayrıca, mevcut küresel sistemin miadını doldurmaya başladığını vurguladı.

Erdoğan ayrıca, sahipsiz hayvanlar teklifiyle ilgili olarak, kimseye vicdan ve merhamet dersi verilmesine izin vermeyeceklerini söyledi. Emeklilere yapılan zamdan dünya genelinde yaşanan yazılım krizine kadar çeşitli konularda önemli değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye-Yunanistan ilişkilerinde yaşanan yumuşama sürecinde, Yunanistan Savunma Bakanı’nın Türkiye’yi tehdit eden açıklamaları dikkat çekti. Dendias ve Georgiadis’in F-35’lerle ilgili iddiaları ve Türkiye’ye yönelik kışkırtıcı açıklamaları üzerine BAU SAM Başkanı Abdullah Ağar konuyu değerlendirdi.

Erdoğan, ‘yeni emeklilik sistemi geliyor’ iddialarına ise söylentiden ibaret olduğunu belirtti. Emekli maaşlarına ilişkin önemli mesajlar vererek, bu konuda yapılacak düzenlemelerin söylentilerle karıştırılmaması gerektiğini vurguladı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir