Özel, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek yaptığı açıklamada, şiddet ve ölüm olaylarından üzüntü duyduklarını belirtti. İsrail’in Filistin’e yönelik devlet terörünü kınadığını vurgulayan Özel, Hamas liderinin öldürülmesini de tasvip etmediklerini ifade etti.

Özel, dünya genelinde yaşanan şiddet olaylarının barışla sonuçlanmasını ve silahların devreye girmemesini savunduklarını söyledi. Partisinin kurucu liderinin vasiyetini uyguladıklarını belirten Özel, “Yurtta barış, dünyada barış” ilkesini benimsediklerini dile getirdi.

Ayrıca Özel, erken seçime hazır olduklarını belirterek, koşulların oluşması durumunda seçime gitmek istediklerini ifade etti. Ancak erken seçim için gerekli çoğunluğun olmadığını belirten Özel, halkın geçim sorunlarına çözüm bulunmaması durumunda seçim talebinin artabileceğini belirtti.

Parti içindeki disiplin sürecine de değinen Özel, disiplin suçu işleyenlerin parti içi yargıya tabi tutulacağını ve gereken cezaların verileceğini belirtti. Partiye ihanet edenlerin affedilmeyeceğini vurgulayan Özel, ancak ufak tefek kusurların affedilebileceğini söyledi.

Özel’in ziyaretine CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Talat Yalaz ve partililer de katıldı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir