Türkiye’de Kadın-Erkek Eşitliğine Duyarlı Planlama ve Bütçelemenin Uygulanması Projesi Uluslararası Konferansı’nın kapanış programına katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın isminin baş harflerinin basıldığı özel yapım eşarbı dikkatlerden kaçmadı. Ancak o işlemeli eşarbın altındaki gerçek ise sonradan anlaşıldı.

ERKEK VE KADINLARA AYRI AYRI ÖZEL HEDİYELER VERİLMİŞ

Dışişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Büyükelçiler Konferansı’nın sonunda erkek büyükelçilere isimlerinin baş harflerinin yer aldığı kravat, kadın büyükelçilere ise yine aynı şekilde isimlerinin baş harflerinin bulunduğu eşarp hediye edildiği öğrenildi.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, isminin baş harflerine özel eşarp yaptırdı

EŞARP, BÜYÜKELÇİLİK DÖNEMİNDEN ÇIKTI

Mahinur Özdemir Göktaş’a da Türkiye’nin Cezayir Büyükelçiliği görevini yürüttüğü dönemde katıldığı konferansın sonunda diğer kadın büyükelçilere olduğu gibi isminin baş harflerinin yer aldığı eşarp hediye edildi. Bakan Göktaş’ın kullandığı ve sosyal medyada fotoğrafı yer alan başörtüsünün de söz konusu eşarp olduğu ortaya çıktı.

DAHA ÖNCE DE AYNI EŞARBI KULLANMIŞ

Öte yandan Bakan Göktaş’ın aynı eşarbı ekim ayında katıldığı bir programda da taktığı görüldü.

İsminin baş harflerine özel eşarbı dikkat çekmişti! Bakan Göktaş'ın başörtüsündeki gerçek sonradan anlaşıldı

İsminin baş harflerine özel eşarbı dikkat çekmişti! Bakan Göktaş'ın başörtüsündeki gerçek sonradan anlaşıldıAynı eşarp, Büyükelçi Elif Ülgen’e de hediye edilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mahinur Özdemir Göktaş Konferans Kadın Eğitim Yaşam Politika Dünya Güncel Haberler

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir