İki ayrı olayda gençler hayatlarını kaybetti. İlk olay, Ankara’da Atatürk Mahallesi Kurbantepe Caddesi üzerinde meydana geldi. Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olan Eren Alperen Kocayavuz, stajyer olarak çalıştığı inşaatta dengesini kaybederek 6. kattan asansör boşluğuna düştü ve ağır şekilde yaralandı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Diğer olay ise Ankara’da Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşandı. Beren Su Bolat (13), ailesi ile birlikte misafirliğe gittiği apartmanda asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Bolat ve bir arkadaşı asansörde mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri müdahalede bulunurken Bolat, bilinmeyen bir nedenle asansör boşluğuna düştü. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Komşusu Özgür Berber, Beren Su’nun oğlunu arayarak asansörde mahsur kaldıklarını bildirdiğini belirtti. İtfaiyenin çağrılmasıyla çocuklar kurtarılmaya çalışıldı ancak Beren Su’nun düşerek hayatını kaybettiği belirtildi. Berber, binaların çoğunda sorun olduğunu ve herkesin kendi bakımlarını yaptırdığını, ancak bu gibi kazaların yaşanmasının nedenini bilmediğini söyledi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir