İzmir Bornova’da 3 Ay Önce Ayrılan Eş, 4 Çocuğunu Vurdu

İzmir’in Bornova ilçesinde, 3 ay önce eşi Naciye Akkaplan ile boşanma kararı alarak ayrı yaşamaya başlayan Vesim Şimşek (45), bunalıma girdi. Şimşek, beraber yaşadığı 4 çocuğunu dağlık alana götürüp tabancayla vurdu. 2 yaşındaki Ceylin, 4 yaşındaki Cemre ve 14 yaşındaki Nira olay yerinde hayatını kaybederken, 11 yaşındaki Hira Nur ağır yaralı olarak kurtuldu. Şimşek, çocuklarını vurduktan sonra kendine de ateş etti ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Cenazeler Manisa’ya Gönderildi

Hayatını kaybeden 3 kız kardeş, annelerinin yaşadığı Manisa’nın Salihli ilçesinde dualarla son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze namazı öncesi anne Naciye Akkaplan, çocuklarının tabutlarına sarılarak her biriyle helalleşti. Baba Vesim Şimşek ve kızı Hira Nur’un İzmir’de yoğun bakımda tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Cenazeler, adli tıp kurumundan alınarak Manisa’nın Salihli ilçesine götürüldü.

Baba Vesim Şimşek’in Durumu

Vesim Şimşek’in eşi Naciye Şimşek ile boşanma aşamasında olduğu ve tekrar bir araya gelmeyi istediği ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. Bir süre önce iş yerinde geçirdiği kaza sonucu sol gözünde görme kaybı yaşayan Vesim Şimşek’in ücretli izinde olduğu ve tedavisine destek verildiği ifade edildi. Ağabeyi, Vesim Şimşek’in çocuklarıyla ilişkisinin güzel olduğunu ve eşiyle barışmak için çabaladığını belirtti.

Fotoğrafın Hikayesi

Vesim Şimşek’in kızlarının yan yana yemek yerken çekilen fotoğrafının hikayesi ortaya çıktı. Çocuklarının çok sevdiği köfte ekmeği aldığı gün fotoğraf çektirdiği ve olaydan sonra geride bu acı hatırayı bıraktığı öğrenildi.

Ağabey ve Uzaktan Akraba Açıklamaları

Ağabeyi Şefik Karataş, Vesim Şimşek’in olay sabahı işe gitmeden önce ağabeyine çocuklarına börek alıp, eve götüreceğini söylediğini belirtti. Uzaktan akraba olan Mustafa Karataş da Vesim Şimşek’e 2 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve tedavi gördüğünü ifade etti. Karataş, Vesim Şimşek’in böyle bir olayı yapacağına dair herhangi bir belirti olmadığını ve ailenin olayı duyduğunda şok olduğunu dile getirdi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir