Sunar Yatırım Masa Tenisi Takımı Şampiyonluğunu Kutluyor

Sunar Yatırım Şeref Başkanı Hüseyin Nuri Çomu’nun destekleriyle 20 yıl önce kurulan masa tenisi takımı, Kayseri’deki müsabakalarda şampiyonluğunu ilan etti. Türkiye genelinden 78 takımın katıldığı turnuvada birinci olan Sunar Yatırım ekibi, bu zaferi şirketin 50. yılına hediye olarak sundu.

Kupayı kazanan takım, Sunar Yatırım Şeref Başkanı Hüseyin Nuri Çomu’ya takdim etti. Çomu, “Sunar’ın 50. yılında bize büyük bir hediye getirdiler” diyerek takımı tebrik etti. Ayrıca, Sunar Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mustafa Nuri Çomu, şampiyon sporculara plaket vererek başarılarını ödüllendirdi.

Mustafa Nuri Çomu, “1300’ü aşkın çalışanımız, 113 ülkedeki bayilerimiz, tedarikçilerimiz, müşterilerimiz ve milyonlarca tüketicimiz adına takımımızın kazandığı kupayı teslim alıyorum” dedi.

Bu zafer, Sunar Yatırım ailesi olarak bizlere gurur ve mutluluk yaşattı. Takımımızın başarısı, şirketimizin 50 yıllık tecrübesine olan bağlılığın bir göstergesi oldu. Sunar Yatırım olarak, sporun ve rekabetin önemini her zaman destekliyor ve teşvik ediyoruz.

– EKONOMİ SERVİSİ

Bu metni WordPress blog altyapısına uygun olarak düzenleyerek yayınlayabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir