Turkcell, Türkiye Yüzme ve Atletizm Federasyonlarına Uzun Süredir Destek Veriyor

Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, Türkiye Yüzme ve Atletizm Federasyonları’nın ana sponsoru olduklarını ve 10 yılı aşkın süredir bu desteği verdiklerini belirtti. Koç, Turkcell olarak ülkenin bugününe ve geleceğine yatırım yapmayı önemsediklerini ve gençlerin gelişimine destek olmak için sporun önemli bir araç olduğuna inandıklarını vurguladı. Turkcell olarak sporun birleştirici gücüne inandıklarını ve Türkiye’nin uluslararası arenalarda daha fazla temsil edilmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Sporcularımıza Güveniyoruz

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın, Türkiye’nin sporcu başarısı ve tesisleşme konusunda dünyaya örnek çalışmalar sunduğunu belirtti. Yalçın, 8 sporcumuzun Paris Olimpiyatları’nda yer alacağını ve sporcularımıza güvendiklerini ifade etti. Türkiye’nin spora ve sporcuya yaptığı yatırımların sonuçlarını görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

Gençlerimizle Paris’e Hazırız

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, kafilede birçok genç atletin bulunduğunu ve Türkiye’nin spora yaptığı yatırımların bir yansıması olduğunu söyledi. Çintimar, verimli bir hazırlık sürecinden geçtiklerini ve Paris’ten ülkeyi mutlu edecek sonuçlarla döneceklerine inandığını belirtti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir