Türk Hava Yolları, Filosunu Yeni Teknolojilerle Güçlendiriyor

Türk Hava Yolları, mevcut uçak filosunu yeni uçak içi bağlantı (IFC) teknolojileriyle güçlendirme ve yeni uçakları daha verimli IFC teknolojileriyle donatma planları yapıyor. Yolcularının dijital tüketim alışkanlıklarına uygun hizmet sunmayı hedefleyen şirket, en iyi IFC hizmet çözümlerini sunabilmek için yerel ve uluslararası tedarikçilerle iş birliği görüşmeleri gerçekleştiriyor.

Türk Hava Yolları, sertifikalı havacılık ürünleri sağlayıcısı TCI Aircraft Interiors ve uydu teknolojilerinde lider olan Türksatile ile bir Mutabakat Zaptı (MoU) imzaladı. Bu anlaşma, Türk şirketlerinin IFC sektöründe varlık göstermesine destek olurken, Türk Hava Yolları’nın milli kapasitesini kullanabilme gücünü vurguluyor.

2025 yılına kadar filosunun büyük bir bölümünde ücretsiz ve kesintisiz IFC hizmeti sunmayı planlayan Türk Hava Yolları, yolcularına sınırsız internet erişimi sağlamayı hedefliyor. Yolcularına daha iyi bir seyahat deneyimi sunmak için teknolojik altyapısını sürekli olarak güncelleyen şirket, sektördeki lider konumunu korumayı amaçlıyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir