TürkTraktör Yönetim Kurulu Üyesi ve Şirket Lideri Matthieu Séjourné, TürkTraktör’ün 70. yılında göreve gelmenin kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Séjourné, TürkTraktör’ün köklü geçmişinden aldığı miras ve Koç Topluluğu ile CNH’in vizyonu doğrultusunda büyümeye devam ettiğini belirtti.

Yakın dönemdeki başarıların önemli bir sorumluluk getirdiğini vurgulayan Séjourné, TürkTraktör’ün tarım mekanizasyonundaki liderliğini ve Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirilen yerli elektrikli traktör gibi önemli başarılarına değindi. Séjourné, göreve devraldığı Aykut Özüner’e teşekkürlerini iletti ve TürkTraktör ailesi ile birlikte daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi.

Çiftçilerle kurulan sıkı bağların önemine değinen Séjourné, bayi yapılanmasındaki dönüşümü yakından takip ettiklerini ve 3S plazalarının sayısını artırmaya devam ettiklerini belirtti. Ayrıca, çiftçilere en son teknoloji ürün ve hizmetleri sunmak için çalıştıklarını ve sürdürülebilir tarımın önemini vurguladı.

Séjourné, TürkTraktör Akademi eğitimlerinin genç çiftçilere teknolojik dönüşümü aktarmak için önemli bir platform olduğunu söyledi. Eğitimlerde çiftçilerin tarımsal ekipmanlar, hassas tarım teknolojileri ve diğer ürünleri deneyimleme fırsatı bulduklarını belirtti. Geleceğe Etki adını verdikleri sürdürülebilirlik stratejileri doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir