İstanbul Ticaret Odası 800 Bin Üyesini Kutluyor

İstanbul Ticaret Odası, Türkiye’nin en büyük iş ağı ve özel sektör odası olan İstanbul Ticaret Odası, 800 bininci üyesine ulaştı. Tetra Stratejik Bilgi Çözümleri ve Danışmanlık Limited Şirketi, İTO’nun 800 bininci üyesi olarak kaydedildi. Üye sertifikasını firma ortakları Büşra Koç ve Sevil Ünal Doğan’a İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç takdim etti.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, odanın gücünü artan yatırımlar, ihracat ve istihdam olanaklarıyla desteklemeyi hedeflediklerini belirtti. 800 bin üyeye ulaşmanın sorumluluğunun farkında olduklarını vurgulayan Avdagiç, Türkiye’nin ekonomik büyümesine katkı sağlamak için üretimin önemine dikkat çekti.

Avdagiç, İTO’nun Türkiye’nin gücü olduğunu ve ekonominin lideri konumunda olduğunu vurgulayarak, İstanbul iş dünyasını temsil ederken yeni projeler ve politikalar ürettiklerini ifade etti. İTO’nun 142 yıllık geçmişi ve 800 bin üyesiyle Türkiye ekonomisine katkı sağlamayı sürdürdüğünü belirten Avdagiç, İstanbul için yatırım fırsatları yarattıklarını ve istihdam oluşturduklarını dile getirdi.

Şekib Avdagiç, İTO’nun 2022 yılında 700 bininci üye kaydını gerçekleştirdiğini hatırlatarak, son iki yılda yaklaşık 100 bin yeni firmanın İTO ailesine katıldığını söyledi. 800 bin işletme ve 1,5 milyonu aşkın sahibi ve ortağıyla İstanbul Ticaret Odası’nın, Türkiye’nin en büyük oda ve dünyanın en büyük iki odasından biri olduğunu vurgulayan Avdagiç, bu durumun İstanbul ve İstanbul özel sektörü için gurur verici olduğunu belirtti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir