Hatay’da kadın girişim kooperatiflerinin hazırladığı 5 projeye hibe desteği için onay verildi. Hatay genelinde faaliyet gösteren kadın girişim kooperatiflerine Ticaret Bakanlığı’nın Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliği dahilinde Kooperatiflerin Desteklenmesi Programı (KOOP-DES) ile hibe desteği sağlanacak. Bu kapsamda 2024 yılı içinde 4 kadın girişim kooperatifinin İl Ticaret Müdürlüğü’ne yaptığı 5 proje başvurusu onaylandı. Hatay Vali Mustafa Masatlı, kadın girişimcileri tebrik ederek çalışmalarında başarı diledi ve devletin tüm imkanlarıyla kadın girişimcilere destek olmaya devam edeceğini kaydetti.

Yılmaz Şahutoğlu, depremde kaybettiği eşi ve iki kızının adına okul yaptırdı

İskenderun ilçesinde yaşayan Dr. Yılmaz Şahutoğlu, depremde kaybettiği eşi ve çocuklarının adını yaşatmak amacıyla 550 öğrenci kapasiteli 12 derslikli bir okul yaptırdı. Şahutoğlu’nun yaptırdığı Zeynep-Deniz-Cavide Şahutoğlu Ortaokulu, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında öğrenci kabul edecek.

Meteoroloji yeni hava durumu haritası yayımladı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava durumu haritasını yayımlayarak uyarılarda bulundu. İstanbul dahil birçok ilde sağanak yağmur bekleniyor. Meteoroloji, il il hava durumu ile ilgili detayları açıkladı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir