Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 4 il ve 2 ilçedeki mükellefler için Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), mücbir sebep halinin 30 Kasım’a kadar uzatıldığını duyurdu. Afetten etkilenen illerde deprem tarihi itibarıyla mükellefiyet kaydı bulunanlar mücbir sebep halinde kabul ediliyor ve beyanname ile bildirimlerin verilme süresi erteleniyor. Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki mükellefler için 30 Kasım 2024 tarihine kadar süre uzatıldı. Detaylı bilgilere "gib.gov.tr" adresinden ulaşabilirsiniz.

Kahramanmaraş’ta 3.7 büyüklüğünde korkutan deprem meydana geldi. AFAD tarafından duyurulan deprem, Onikişubat İlçesi’nde gerçekleşti. Detaylar için bu linki ziyaret edebilirsiniz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu raporunu yayımladı. Marmara’da hava sıcaklıklarının 3-5 derece artacağı ancak şiddetli sağanak yağışlarının da olacağı uyarısında bulunuldu. Yurdun çeşitli bölgelerinde şiddetli sağanak ve sel baskınlarına dikkat çekildi. Detaylı hava durumu bilgilerine bu linkten ulaşabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir