Deloitte Türkiye ve TMOK Arasındaki İş Birliği

Deloitte Türkiye CEO’su Başak Vardar, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile gerçekleştirdikleri iş birliğinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Vardar, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Türk sporuna destek olmaktan gurur duyduklarını ifade ederken, TMOK’a uzmanlıklarıyla destek vereceklerini vurguladı.

Vardar, yönetim danışmanlığı kapsamında sporcuların kariyer geçişlerinde destek olacaklarını belirterek, olimpik sporcuların kariyer geçişlerinde yaşadıkları zorluklara çözüm sunmayı hedeflediklerini dile getirdi. Mentorluk programlarıyla sporculara rehberlik sağlayacaklarını belirten Vardar, TMOK ile yapılan iş birliğinin Türk sporunun geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Deloitte’un Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ile olan 10 yıllık global partnerlik anlaşmasına da değinen Vardar, strateji, sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve kapsayıcılık gibi alanlarda gerçekleştirilecek projelerin önemine dikkat çekti.

TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan ise iş birliğinin TMOK’un kurumsal kapasitesini artıracağını ve Olimpik değerlerin daha geniş kitlelere yayılmasına yardımcı olacağını belirtti. Deloitte Türkiye ile yapılacak iş birliğinin Türk sporunun uluslararası arenada daha güçlü bir şekilde temsil edilmesine katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti.

Bu güçlü iş birliğinin Türk sporunun geleceği için umut verici olduğunu belirten Gündoğan, birlikte nice başarı hikayelerine imza atacaklarına inandıklarını söyledi. Deloitte Türkiye ve TMOK arasındaki iş birliği, Türk sporunun ilerlemesi ve gelişmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir