Arabica Coffee House: Fark Yarat Öncü Ol!

Arabica Coffee House, kahve severlere sunduğu ürünler, atmosfer ve konseptiyle dikkat çekiyor. Firma, kendi ithal ettiği kahve ile günlük 3 ton kahve kavurma kapasitesine sahip. Kahve severlerin güven duyduğu bir buluşma noktası olan Arabica Coffee House, sektörde öncü bir konumda.

2024 yılında “En İyi ve Güçlü Türk Markası” olma hedefiyle ilerleyen firma, maestro konseptiyle İstanbul Bebek’te yeni bir şube açmayı planlıyor. Bu adımıyla sektörde fark yaratmayı ve öncü olmayı hedefliyor.

Arabica Coffee House CEO’su Sertaç Yalçın, firma olarak istihdam yaratmaya ve yatırımlara devam edeceklerini belirtiyor. Güneş enerjisi yatırımı ile enerji ihtiyaçlarını karşılamaya başlayan firma, yeni mobilya üretim fabrikasıyla şube ihtiyaçlarını karşılamayı planlıyor. Ayrıca, kadın istihdamına da önem vererek meslek sahibi olmayan ev kadınlarına meslek edindirme imkanı sağlayan bir projeye imza atıyor.

Arge’ye büyük önem veren firma, kendi sos şurup üretimini de gerçekleştirerek sektörde bir ilke imza atmayı hedefliyor. Arabica Coffee House, “Fark Yarat Öncü Ol” sloganıyla sektördeki varlığını güçlendirmeye devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir