Altınyıldız, Son İki Yılda Büyüme Yakalayarak Uluslararası Finansman Kaynaklarıyla Yatırımlarını Sürdürüyor

Altınyıldız son iki yılda pazar payında yüzde 30, ihracatta ise yüzde 70 büyüme elde etmiştir. Bu başarılı büyüme trendini sürdürmek ve hem yurt içinde hem de yurt dışında büyümek için uluslararası finansman kaynaklarına odaklanmıştır. 2023 yılında 2.1 milyon dolarlık bir yatırım yapmış ve 2024 yılında toplamda 5.5 milyon dolarlık bir yatırım planlamaktadır. Bu yatırımlarını Kirkoswald Private Credit tarafından tahsis edilen 20 milyon dolarlık finansman desteğiyle gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

Finans Çeşitliliği Hedefiyle Kirkoswald Private Credit ile İşbirliği

Altınyıldız, Kirkoswald’ın kredi şirketi Kirkoswald Private Credit’ten 5 yıl vadeli 20 milyon dolarlık kredi almıştır. Bu, 70 yıllık tarihinde ilk kez uluslararası bir özel kredi şirketinden finansman sağlayan Altınyıldız için önemli bir adımdır. Altınyıldız, bu krediyle dolar cinsinden finansman kaynaklarını çeşitlendirmeyi hedeflemektedir. Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Cem Boyner, Kirkoswald Private Credit’in deneyimli kredi yatırım ekibiyle işbirliğine gitmekten mutluluk duyduklarını belirtmiştir. Ayrıca, kredi çeşitliliği sunan yeni bir finans kuruluşu ile çalışmaktan heyecan duyduklarını ifade etmiştir.

Kirkoswald Başkanı Joseph Mauro ise yaptığı açıklamada, Kirkoswald Özel Kredi Fonu’ndaki ilk yatırımlarını Altınyıldız ile gerçekleştirdiklerinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtmiştir. Bu başarılı işbirliğinin ardından küresel lider olma hedefiyle yollarına devam edeceklerini vurgulamıştır.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir