Anadolu Üniversitesinin sınavsız İkinci Üniversite kayıtları devam ediyor. İkinci Üniversite programlarına kayıt yaptırmak isteyen adaylar için ön lisans ve lisans programlarına sınavsız başvuru imkanı bulunmaktadır. İkinci Üniversite kapsamında herhangi bir yükseköğretim kurumundan lisans eğitimi alanlar ve mezunlar lisans ve ön lisans programlarına başvurabilirken, ön lisans eğitimi alanlar ve mezunlar da ön lisans programlarına başvurabilmektedir.

2024-2025 Öğretim yılı İkinci Üniversite kayıt işlemleri 16 Temmuz Salı günü başlamış ve 18 Ekim Cuma günü sona erecektir. İkinci Üniversite programlarında toplamda 39 ön lisans ve 21 lisans programı bulunmaktadır. Öğrenciler, 30 binin üzerinde ders materyaline ücretsiz erişebilmektedirler. Aynı zamanda, 81 ilde 110 sınav merkezi ve öğrencilik işlemleri için büro desteği de sunulmaktadır.

Kayıt işlemleri online olarak gerçekleştirilmekte olup, aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile başvuru yapılabilir. İkinci Üniversite hakkında detaylı bilgi almak için 7/24 hizmet veren çağrı merkezi veya ikinciuniversite.anadolu.edu.tr web sitesi ziyaret edilebilir.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir