Ön lisans eğitimini tamamlayan ve lisans programlarıyla üniversite eğitimine devam etmek isteyen öğrenciler, 18-24 Eylül 2024 tarihleri arasında DGS tercihlerini yapabilecekler. Tercihlerini T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle ÖSYM’nin resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirebilirler. Tercih süreci 24 Eylül 2024 tarihinde saat 23.59’da sona erecek ve yerleştirme işlemleri 2024-DGS Başvuru Kılavuzuna uygun olarak yapılacaktır.

Atatürk Üniversitesi, geniş akademik kadrosu ve modern altyapısıyla öğrencilere başarılı bir eğitim imkanı sunmaktadır. Öğrencilere birçok farklı bölüm ve fırsat sunan üniversite, DGS ile tercih yapacak öğrencilere de kapılarını açmaktadır. Rektör Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, Atatürk Üniversitesi’ni tercih edecek öğrencileri güçlü eğitim-öğretim deneyimi yaşamaya davet etmektedir.

DGS tercihi yapacak adaylar, tercih işlemleri ve Atatürk Üniversitesindeki programlar hakkında detaylı bilgileri üniversitenin resmi web sitesinde bulabilirler. Üniversite, öğrencilerine modern kampüs olanakları, bilimsel projeler ve sosyal faaliyetlerle akademik ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamaya devam etmektedir. Yeni bir eğitim yolculuğuna adım atmak isteyen tüm öğrencileri Atatürk Üniversitesine bekliyoruz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir