Fadime Öztürk, 48 yaşında Amasya Üniversitesi Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksek Okulu Posta Hizmetleri Bölümünü kazandı. Eşi ise aynı okulun Raylı ve Makine Teknoloji Sistemleri Bölümüne kaydoldu. Evlilik yıl dönümlerinde üniversiteye kayıt yaptıran çift, önümüzdeki iki yıl boyunca aynı binada eğitim görecek.

Fadime Öztürk, “Babam ve ailem beni okutamadı ancak benim içimde üniversite okumak bir ukdeydi. Şimdi ise üniversiteyi eşimle birlikte okumak daha güzel olacak. Okumanın yaşı yok, gençlerimiz okusunlar kendilerini hem geliştirip hem de meslek sahibi olsunlar.” dedi.

Eş Muammer Öztürk ise 52 yaşında ve iki kızları olduğunu belirtti. Bir kızlarının üniversiteden mezun olduğunu, diğerinin ise son sınıfta olduğunu söyledi.

Öztürk çifti, uzun zamandır eşiyle birlikte üniversite okumayı düşündüklerini ve bu yıl karar verdiklerini ifade etti. Sınava aynı binada girdiklerini ve şimdi de aynı binada üniversite okuyacaklarını söyleyen çift, bu kararlarının hayırlı olmasını diledi.

Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Ercan Şahin, Öztürk çiftine başarılar dileyerek, her yaşta insanların sevdikleri alanlarda eğitim alabileceklerini gösterdikleri için teşekkür etti. Öztürk çifti gençlere örnek olmaya devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir