Prenses Diana’nın Kuaförü Richard Dalton, Uzun Yıllar Boyunca Diana ile Dertleşti

Prenses Diana ve İngiltere Kralı Charles 1981 yılında evlenmiş, ancak 1996 yılında boşanmışlardı. Diana’nın kuaförü olan Richard Dalton, Diana’nın ölümünden 27 yıl sonra sessizliğini bozarak anı kitabı “Her Şey Saçla İlgili: Diana ile Geçirdiğim On Yıl” ile konuşmaya başladı. Dalton, Diana’nın 1997 yılında 36 yaşındayken Paris’te sevgilisi Dodi el Fayed ile birlikte geçirdiği “trafik kazası”nda hayatını kaybettiğini hatırlattı.

Diana’nın Charles ile evliliği sırasında eşinin Camilla ile yaşadığı gizli ilişkiyi bilen Dalton, Diana’nın dertlerini dinleyen isimlerden biriydi. Diana’nın Charles’a olan gerçek aşkını vurgulayan Dalton, eğer Charles Diana ile evlendikten sonra Camilla’dan uzak kalsaydı, her şeyin farklı olabileceğini belirtti. Charles ve Camilla ise yıllar sonra 2005 yılında evlendiler.

Diana’nın ikonik saç stillerinin mimarı olan Dalton, 1984 yılında Diana’nın parlamentonun açılışında yaptığı saç stiliyle İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’i sinirlendirdiğini açıkladı. Diana’nın o dönemde tacının etrafına yaptığı topuzla farklı bir görünüm sergilediği bu stili, Dalton saçının bir daha asla ilgi odağı olmayacağına dair yemin ettiğini ve onun saçını daha sade ve hoş bir tarzda şekillendirmeye başladığını belirtti.

2022 yılında vefat eden İngiltere II. Kraliçesi Elizabeth’in 1984’teki parlamento açılışında oğlu Charles ve gelini Diana ile birlikte olduğu anı da Dalton’un anılarında yer almaktadır. Kuaför Dalton, Diana ile yıllar boyunca dertleştiği ve prensesin hayatındaki önemli anılarda yanında olduğunu vurgulamaktadır.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir