Harris, Obama Çiftinden Destek Aldı

Joe Biden’ın yeniden seçime girmekten vazgeçmesinin ardından Kamala Harris için destek artmaya devam ediyor. Harris’in Obama çiftinin ortak telefon aramasını kabul ettiğini gösteren bir videoyla duyurulan destek, Harris’in partinin muhtemel adayı olarak ivme kazanmaya devam etmesinin yanı sıra ülkede tarihi bir bağı da vurguluyor.

Obama Çiftinden Gelen Desteğe Teşekkür

Harris, Obama çiftiyle olan dostluğunun ve bağlarının önemine vurgu yaparak, Michelle ve Barack Obama’nın kendisine verdikleri destekten dolayı minnettar olduğunu belirtti. 2008’den bu yana Obama çiftini tanıyan Harris, 5 Kasım seçimlerine kadar sürecek olan süreçte birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

Tarihi Bir Destek

Obama çiftinin Harris’e verdiği destek, ülkenin ilk siyahi başkanı ile ilk kadın, ilk siyah kadın ve Asya kökenli ilk başkan yardımcısı arasındaki tarihi dostluğu da yansıtıyor. Michelle Obama’nın, “Kamala, seninle gurur duyduğumu söylemeden bu telefon görüşmesini yapamam. Bu tarihi bir olay olacak” sözleri, Harris’in önemli bir aday olduğunu bir kez daha vurguluyor.

Yola Devam

Harris, Obama çiftinin desteğiyle birlikte seçim gününe kadar olan süreçte başarılı olmayı hedeflediğini belirtti. Harris, “Bu süreci birlikte geçireceğiz, değil mi?” diyerek Obama çiftiyle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir