Fransa’nın güneyindeki Marsilya kentinde unutulan bir valiz nedeniyle Saint-Charles Garı tahliye edildi. Fransız ulusal demiryolu şirketi SNCF’in güney biriminden yapılan açıklamaya göre, Marsilya’daki Saint-Charles Garı’nda unutulan bir valiz, tren seferlerinde aksamaya neden oldu.

Unutulan valiz nedeniyle saat 09.00 sularında tahliye edilen garda, seferlerinde gecikmeler yaşandı. Tren seferleri yaklaşık 1 saat sonra yeniden başladı.

Fransa’da Olimpiyat Oyunları’nın dün düzenlenen açılış törenine saatler kala, ülke genelinde tren hatları kundaklandı. Pagny-sur-Moselle, Courtalain ve Croisilles’de tren hatları kundaklanırken, Vergigny’deki kundaklama girişimi engellendi. Soruşturma başlatıldı ancak failler henüz bulunamadı.

Kundaklamaların sonucunda ülkenin atlantik, kuzey ve doğusuna giden tren seferlerinde aksamalar yaşanıyor. SNCF’den yapılan tahminlere göre, doğu istikametindeki tren seferlerinin ulaşımı normal seyredecekken, kuzey istikametindeki seferlerin yüzde 80’i 1 ila 2 saat gecikmeli olacak. Bretonya ve güneybatıya giden seferlerin ise üçte ikisi 1 ila 2 saat gecikmeli yapılacak. Bu durumdan etkilenen yolcuların seyahat planlarını gözden geçirmeleri öneriliyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir