ABD Başkanı Joe Biden’ın seçim yarışından çekilmesinin ardından desteklediği Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Wisconsin’de ilk seçim mitingini gerçekleştirdi. Harris, Milwaukee şehrinde binlerce kişiye hitap ederek, başkan seçilmesi halinde önceliklerinin çocuk yoksulluğu ile mücadele, sendika hakları, uygun fiyatlı sağlık hizmetleri ve emeklilik konuları olduğunu vurguladı.

Harris, seçim konuşmasında Cumhuriyetçi Parti’nin adayı Donald Trump ile arasındaki seçimin “özgürlük ve kaos arasında bir tercih” olduğunu belirtti. Harris, bireylerin ilerlemeye ve ilerleme fırsatına sahip olduğu bir geleceğe inandıklarını söyledi.

Trump’a yönelik eleştirilerde bulunan Harris, Trump’ın milyarderler tarafından desteklendiğini ve özel çıkarları temsil ettiğini iddia etti. Harris, Trump’ın politikalarını geri kalmış ve köhne olarak nitelendirirken, kendi kampanyalarının ise halkı öncelediğini savundu.

Harris, silah şiddetinden korunmak için riskli silahların el konulması yasasını geçirmeyi, geçmiş taramaların yapılmasını ve saldırı silahlarının yasaklanmasını vaat etti. Harris, seçim kazanmak için mücadele etme çağrısında bulunarak, “Mücadeleye hazır mıyız? Evet, mücadele edip kazanacağız” dedi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir