Frankfurt Merkez Tren İstasyonu’nda meydana gelen silahlı saldırıda, bir Türk vatandaşı olan 27 yaşındaki genç, 54 yaşındaki bir başka Türk tarafından öldürüldü. Saldırgan, hiçbir şey söylemeden genç adamı vurdu ve olay yerinden kaçmaya çalışırken birkaç metre uzakta yakalandı. Güvenlik güçleri saldırganı tutukladı ve cinayet silahını buldu.

Olayın yaşandığı istasyon yaklaşık 25 dakika boyunca trenlere ve yolculara kapatıldı. Görgü tanıklarına göre saldırgan, kurbanına dört veya beş el ateş etti. Saldırgan bugün hakim karşısına çıkarılacak.

Güvenlik kamerası görüntülerinde saldırganın kurbanına arkadan yaklaşıp kafasına ateş ettiği ve daha sonra yere düşen genç adamı vurmaya devam ettiği görülüyor. Saldırgan ve kurbanı arasındaki ilişkinin belirsizliği devam ederken Alman medyası, yaşananların soğukkanlı bir suç olduğunu vurguluyor.

Savcılık, saldırgan ve kurbanın ilişkisinin soruşturma ile netlik kazanacağını belirtiyor. Olayın detayları hala net değil, ancak Almanya’da yaşanan bu vahşi saldırı toplumda endişe yaratmış durumda.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir