Rusya’nın Vityoz-Aero seyahat şirketinin sahibi Kirill Seregin ve beraberindeki bir grup, kahverengi ayıları doğal ortamlarında görmek için Cumartesi günü yola çıktı. Ancak helikopterleri radardan kayboldu ve enkazları bilinen bir lokasyonda bulundu. Helikopterden kurtulan olmadığı için, Rusya Futbol Birliği’nin mali direktörü Arsenty Zamyatin ve eşi dahil 19 turist ile üç mürettebat hayatını kaybetti.

Seyahat Şirketi Vityoz-Aero’nun Sahibi Kirill Seregin ve Grubu Kayboldu

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Vityoz-Aero seyahat şirketinin sahibi Kirill Seregin ve bir grup, kahverengi ayıları doğal ortamlarında görmek için bir seyahate çıktı. Ancak helikopterleri radardan kayboldu ve enkazları bilinen bir lokasyonda bulundu. Yanmış kalıntıları bulunan helikopterden kurtulan olmadığı için, Rusya Futbol Birliği’nin mali direktörü Arsenty Zamyatin ve eşi dahil 19 turist ile üç mürettebat hayatını kaybetti.

Vityoz-Aero Helikopteri Enkazı Bulundu

Kirill Seregin ve beraberindeki grup, kahverengi ayıları görmek için yola çıktıktan sonra helikopterleri radardan kayboldu. Enkazları bilinen bir lokasyonda bulundu ve maalesef kurtulan olmadı. Helikopterden hayatta kalan olmadığı için, Rusya Futbol Birliği’nin mali direktörü Arsenty Zamyatin ve eşi dahil 19 turist ile üç mürettebat hayatını kaybetti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir