Olay, Tahtakale Mahallesi Eski İstanbul Caddesi’nde meydana geldi. Bir grup otomobilden inen kişi, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu bir kadınla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve kadın şiddete maruz kaldı. Kadın, yardım çağrısı yaparak ‘Anne’ diye bağırmaya başladı.

Kavga sırasında kadın yere düştü ve bir başka kadın, darbedilen kadını telefonda biriyle görüştürmeye çalıştı. Ancak şiddet devam etti ve kadına yumruk ve tokatlarla saldırıldı. Şüpheli kadını otomobile götürerek şiddeti sürdürdü.

Bir adam, kadının darbedildiğini fark edip gruba müdahale etti. Bu kez saldırgan, adamı hedef aldı ve aralarında kavga başladı. Sopalar ve taşlarla devam eden kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kavgada duruma müdahale eden adam, saldırıya uğradı ve kendini savunmaya çalıştı. Kadının kaçmasıyla kavga devam etti ve şiddet gören kadın olay yerinden uzaklaştı. Kadını darbeden şüpheli, otomobiliyle kaçarak uzaklaştı.

Polis ekipleri, olayın görüntülerini inceleyerek C.M. ve yakınları C.Ş. ile 18 yaşından küçük E.D.’yi gözaltına aldı. Tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 kişi, evden kaçan C.M.’ye tepki gösterdiklerini belirtti.

Küçükçekmece’de ise Beylikdüzü istikametinde seyreden metrobüsün başka bir metrobüse çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 38 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle metrobüs yolunda seferler uzun süre aksadı. Kazaya ait görüntüler de ortaya çıktı. (Haberin orijinaline buradan ulaşabilirsiniz.)

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir