Dün akşam saatlerinde Tahtakale Mahallesi Eski İstanbul Caddesi’nde meydana gelen olayda, bir grup aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu kişilerle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve bir kadın şiddete maruz kaldı. Kadın, yardım çağrısında bulunarak ‘Anne’ diye bağırdı ancak şiddet devam etti. Kadının yerde sürüklendiği ve defalarca yumruklandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Bir başka kadın, darbedilen kadını telefonda görüştürmeye çalıştı ancak şiddet durmadı.

Otomobile götürülen kadın burada da şiddete maruz kaldı. Şiddet sırasında çevredekilerin müdahale etmemesi dikkat çekti. Bir polis aracının da durumu fark etmeden yoluna devam ettiği görüldü. İlerleyen dakikalarda bir adam kadının darbedildiğini fark ederek gruba müdahale etmeye çalıştı ancak saldırganlar ona da saldırdı.

Sopalar ve taşların da kullanıldığı kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Kadının şiddete maruz kalmasına tepki gösteren adam, kalabalık grubun hedefi oldu. Kadın kaçarak olay yerinden uzaklaşırken, kavga uzun süre devam etti. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı. C.M.’ye saldıran ve onu kurtarmaya çalışan vatandaşlara da saldırdıkları belirlenen C.Ş. ve E.D. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin işlemleri devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir