Sabah saatlerinde Bornova Merkez Mahallesi’nde meydana gelen olayda, inşaat işçisi Vesih Şimşek (45) karısının kendisinden boşanma kararı alması üzerine bunalıma girdi. Şimşek, evlerinde yaşayan 3 çocuğu alarak dağlık alana götürdü ve burada çocuklarına ateş etmeye başladı. Çocuklardan biri kaçmayı başarırken diğer 3’ü hayatını kaybetti. Vesih Şimşek ise olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Olayı duyan mahalle sakinlerinden Mustafa Karataş, yaşanan vahşeti şu sözlerle anlattı: “11 yaşındaki çocuğun nabzı atıyordu. Kurtarmak için uğraştık ancak başarılı olamadık. Şimdi savcı inceleme yapıyor. Ağır yaralı olan çocuğumuz da entübe oldu maalesef.”

Vesih Şimşek’in eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve bunalım içinde olduğu belirtildi. Olay yerine gelen yakınları ve vatandaşlar, cenazeleri engebeli araziye taşıyarak yardımcı oldular. Cesetler, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Vesih Şimşek’in ölenlerin yakınlarına, “Sen büyük bir olay duyacaksın” dediği ortaya çıktı. Bu trajik olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir