Özcan Deniz’in ağabeyi Ercan Deniz ile arasının bozuk olduğu son günlerde gündemdeydi. Sanatçı, duygusal paylaşımlar yaparak tek ailesinin oğlu Kuzey ve eşi Samar Dadgar olduğunu vurguladı.

Özcan Deniz, Ercan Deniz’in paylaştığı videoya cevap verdi. Kendisinden 22 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar’la mutlu bir evlilik sürdüren Deniz, eşi için doğum günü partisi düzenledi.

Sanatçı, stres kontrolü olmayan kişilerden uzak durulması gerektiğini belirtti. Sabır ve sükunetin önemine vurgu yaparak, her insanda bulunmayan bu erdemlerin değerini anlattı.

Sezen Aksu’nun ‘Ahdım Olsun’ şarkısı eşliğinde yazar Sabahattin Ali’nin “İsteseler canımı vereceğim çoğu insanı hayatımdan çıkardım. Çünkü yokluklarına üzülmek, yaptıklarını üzülmekten daha kolay” sözlerini paylaşarak kırgınlığını ifade etti.

Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve eşi Samar Dadgar ile birlikte çekilmiş aile fotoğrafını paylaşarak mutluluğunu dile getirdi. Kendisinin artık kimin için yaşadığını bildiğini ve çok mutlu olduğunu belirtti.

Son olarak, Deniz, kimin için yaşadığını bilmenin hafiflik ve güç verdiğini ifade ederek, stres isteyenlerin girebileceğini söyledi. Samar Dadgar da sessizliğini bozarak eşinin açıklamalarına destek verdi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir