Devrim Özkan ve Lucas Torreira ilişkilerinde yaşadıkları inişli çıkışlı dönemle gündemde kalmaya devam ediyor. 2023 yazında Miami’de görüntülenen ikili, ilişkilerini resmiyet kazandıklarını açıklamıştı. Ancak geçtiğimiz ocak ayında ayrılık kararı alan çift, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dikkatleri üzerlerine çekmişti.

Ayrılıklarının ardından Devrim Özkan, ilişkilerinde yaşananları açıklarken, “Her zaman olanı ya da olmayanı söylemeyi çalıştım. O benim için çok değerli bir insan, ben de onun için öyleyimdir. İnsan hayatı sonuçta. Ne o zaman söylenenlere takıldık biz, ne de sonrasında söylenenlere. Asıl hikayeyi biz biliyoruz. İkimiz de hayatlarımıza devam eden güzel insanlarız” şeklinde konuşmuştu.

Ancak son günlerde çiftin yeniden bir araya geldiğine dair dedikodular gündeme geldi. İddialara göre, Devrim Özkan ile Lucas Torreira, 8 aylık ayrılıklarının ardından bir araya gelerek Cihangir’de bulunan bir restoranda yemek yedi. Ayrıca ikilinin sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeye başlaması, barışma iddialarını güçlendirdi.

Devrim Özkan ve Lucas Torreira ilişkilerindeki bu gelişmeler, hayranlarını heyecanlandırırken, çiftin birlikte mutlu bir şekilde yoluna devam edip etmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir