El Değmemiş Aşk Filmi Hakkında Bilgiler

El Değmemiş Aşk filmi, romantik komedi türünde bir yapım olup 2016 yılında vizyona girmiştir. Yönetmen koltuğunda Umut Kırca’nın bulunduğu film, Ceren Moray, Emre Karayel ve Begüm Kütük Yaşaroğlu gibi başarılı oyuncuları kadrosunda barındırmaktadır.

El Değmemiş Aşk Filmi Oyuncu Kadrosu

Başrollerde Ceren Moray, Emre Karayel, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Cem Kılıç, Ümit Erdim, Ececan Gümeci, Haldun Boysan, Ferdi Akarnur, Mine Teber, Güneş Hayat, Gülsüm Alkan ve konuk oyuncu olarak Oya Başar yer almaktadır. Senaryosu Yaşar Arak ve Ömer Pınar’a ait olan film, Necati Akpınar tarafından yapımcılığı üstlenilmiştir.

El Değmemiş Aşk Filmi Konusu

Zafer, hala büyümemiş ve olgunlaşmamış bir adamdır. En büyük tutkuları futbol takımı ve çocukluk aşkı Duygu olan Zafer, ailesinin baskılarıyla Duygu ile evlendirilir. Ancak evlilikleri, Zafer’in Duygu’ya olan gerçek aşkıyla sınanacaktır. Zafer, evlilikten kurtulmanın yollarını ararken beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır.

El Değmemiş Aşk filmi, aşk, tutku ve komedi dolu bir hikayeyi seyirciyle buluşturmaktadır. Yerli romantik yapımın heyecan verici atmosferinde Ceren Moray, Begüm Kütük, Oya Başar, Emre Karayel ve diğer yetenekli oyuncuların performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir