Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yarın Kayseri’ye ziyaret gerçekleştirecek. Bakan Uraloğlu, Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı Düver Şantiyesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek projenin son durumunu değerlendirecek. Ayrıca, basın açıklaması yaparak projenin durumu hakkında son bilgileri kamuoyu ile paylaşacak.

Bakan Uraloğlu, ziyaret kapsamında Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Daha sonra Ticaret, Sanayi, Borsa Odaları, Organize Sanayi Bölgeleri Başkanları, Belediye Başkanları ile İstişare Toplantısı gerçekleştirecek. AK Parti ve MHP İl Başkanlıklarını ziyaret ettikten sonra Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası’nda incelemelerde bulunacak.

Bakan Uraloğlu, Kayseri’ye yapılan yatırımlara vurgu yaparak, “Kayseri ilimize de yatırım anlamında çok önemli projeler kazandırdık. Kayseri Havalimanı yeni terminal binası ve apronu bunlardan biri. Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Projesi de devam ediyor. Bu hattın tamamlanmasıyla Kayseri, Ankara’ya hızlı tren konforu ve güvencesi ile bağlanmış olacak” şeklinde konuştu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir