Genç bir kadın, altı yıllık erkek arkadaşıyla evlilik hayalinin fatura bildirimi yüzünden iptal olduğunu anlattı. Kadının hikayesini Tayvan’ın popüler bir sosyal medya uygulaması üzerinden paylaşmasıyla, olay dünya medyasının da takibine takıldı.

### İlişkilerine Derinden Güveniyordu
Kadın, altı yıldan uzun süredir erkek arkadaşıyla birlikte olduğunu ve ona son derece güvendiğini belirtti. Telefonunu kontrol etmek gibi yollara hiç başvurmadığını söyledi. Ancak bir fatura bildirimi, hayatlarını kökten değiştirecekti.

### Hayatını Değiştirecek ‘Bildirim’
Çift, bu yıl evlenmeyi planlıyordu ancak yerel bir salgın sebebiyle uzun süre ayrı kalmak zorunda kaldı. Salgın yatıştığında tekrar bir araya geldiler ancak genç kadın, erkek arkadaşının telefonunda gördüğü bir bildirimle şoke oldu.

### Derhal Düğünü İptal Etti
Ekranında erkek arkadaşının daha önce satın aldığı üç kutu kondom faturasını gören genç kadın, nişanlısının Nisan ayından beri başka biriyle ilişkisi olduğunu öğrendi. Bu durum karşısında derhal nişanlısını terk etti ve iletişimlerini kesti. Bir süre sonra eski sevgilisinin, kendisini aldattığı kadınla evlendiğini öğrendi. Pişmanlık yaşadığını belirten genç kadın, fatura bildirimi sayesinde gerçeği öğrenmenin aslında iyi bir şey olduğunu dile getirdi.

Bu olay, genç kadının evlilik hayalini yıkan bir fatura bildiriminden ibaretti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir