Selen Görgüzel, 2014 yılında Hamdi Alkan ile evlenmiş ve 2022’de evliliğini sonlandırmıştı. Magazin dünyasında sıkça yer alan Görgüzel, son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarıyla dikkat çekiyor.

Son olarak sosyal medya hesabından kaza geçirdiğini duyuran Görgüzel, ayağında bandaj ve gözünde morlukla görüntülendi. “Kötü bir kaza atlattım” notunu paylaşan şarkıcı, detaylara girmek istemediğini belirtti.

Görgüzel’in cesur pozlarıyla da dikkat çektiği biliniyor. Sosyal medyada paylaştığı bikinili fotoğraflara gelen yorumlarla gündeme gelen Görgüzel, dans videolarıyla da geniş kitlelere hitap ediyor.

Şarkıcı, estetik operasyonlar için yaptığı paylaşımlarla da biliniyor. “Yeni yüz, yeni enerji kattım. Biraz ödem kaldı yüzümde. Mevcudu ve geleceği korumak için yaptırdım” diyen Görgüzel, takipçilerinden büyük ilgi görüyor.

Son olarak Görgüzel’in ilginç dansıyla sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulduğu da biliniyor. Sosyal medya kullanıcıları, Görgüzel’in tercih ettiği dans tarzını eleştiri konusu yapmıştı.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir