Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Görüşme parti genel merkezinde gerçekleşti ve basına kapalıydı. Ali Koç’u genel merkez girişinde MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyüp Yıldız karşıladı. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü ve sonrasında Bahçeli, Ali Koç’u aracına kadar uğurladı.

Ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ali Koç ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyelerini parti genel merkezinde kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen bu görüşmede Özel’e, Parti Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel, Sevgi Kılıç ve Gülşah Deniz Atalar eşlik etti. Ali Koç, Özgür Özel’e Fenerbahçe forması hediye etti.

Ali Koç daha sonra İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir görüşme gerçekleştirdi. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun kıymetli üyelerini kabul ettik. Sayın Koç’a ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu görüşmelerin yanı sıra Fenerbahçe’nin transfer çalışmaları da devam ediyor. Ferdi Kadıoğlu transferinde kritik bir haftada Fenerbahçe’ye ödenecek bonservis miktarının arttığı belirtiliyor. Son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. Detaylar için [buraya tıklayabilirsiniz].

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir