Eskişehir Orman Fidanlığı’nda düzenlenen Teşkilat Pikniği’ne katılan AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, burada gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. Günay, AK Parti’nin millete hizmet için kurulan bir parti olduğunu vurgulayarak, teşkilatın her bir üyesinin azmi ve inancıyla büyüdüğünü belirtti.

Günay, partilerinin 22 yıldır milletin iktidar emanetini büyük bir sorumlulukla taşıdığını ve çizgisinin, duruşunun ve mücadelesinin yol arkadaşlarıyla yükseldiğini ifade etti. Partinin geleceğin partisi olduğunu belirten Günay, siyasetin çok daha ötesinde bir dava ruhuyla yoğrulmuş vatan evlatlarının partisi olduklarını söyledi.

Ayrıca, AK Parti’nin Türkiye’de ve dünyada mazlumların umutlarının yeşerdiği bir parti olduğunu dile getiren Günay, parti olarak millete hizmet için büyük fedakarlıklar yaptıklarını ve bundan gurur duyduklarını ifade etti.

Günay, siyasetin ciddi bir iş olduğunu ve hiçbir zaman bu ciddiyeti kaybetmediklerini belirterek, diğer partilere atıfta bulunarak tatil yapmadıklarını ve her zaman milletin yanında olduklarını vurguladı.

Programda konuşan diğer AK Parti yöneticileri de partiye ve hizmet anlayışına olan bağlılıklarını dile getirdiler. Ayrıca, sahipsiz hayvanlara yönelik yapılan düzenlemeler hakkında bilgi verildi ve parti olarak her zaman milletin yanında oldukları belirtildi.

Programda, AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü kutlandı ve partiye olan bağlılık ve sadakat vurgulandı. 6 bin kişinin katıldığı programda, partililerin bir araya gelmesi ve birlikte hedeflere odaklanması önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir