İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki katliamları devam ediyor. Son 48 saat içinde gerçekleşen 6 saldırıda 91 Filistinli hayatını kaybetti, 280 Filistinli yaralandı. Bu saldırılarla birlikte toplam can kaybı 39 bin 790’a, yaralı sayısı ise 92 bin 2’ye yükseldi.

İsrail, Gazze şehrindeki Et-Tabiin Okulu’na sabah namazı sırasında gerçekleştirdiği saldırıda 100’den fazla Filistinli yaşamını yitirdi, onlarca kişi yaralandı.

Bu vahşete dur demek için uluslararası toplumun harekete geçmesi gerekiyor. Filistin halkının yaşadığı acıların son bulması için şiddete son verilmeli ve barışçıl çözümler aranmalıdır.

İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırılarına son verilmesi için tüm dünya halklarının birlik olması gerekmektedir. Barış ve adalet için sesimizi yükseltmeli ve Filistin halkının yanında durmalıyız.

Bu vahşete sessiz kalmayalım, Filistin halkının yanında olalım. Yaşanan insanlık dramına son vermek için hep birlikte hareket edelim.

Gazze’ye yapılan saldırılara karşı sesimizi duyuralım ve adalet için mücadele edelim. Filistin halkı yalnız değildir, onların yanındayız.

#GazzeİçinAdalet
#FilistinYalnızDeğildir
#İsrailKatliamıDurdur
#BarışİçinHareketeGeç

Bu içerik WordPress blog altyapısına uygun olarak hazırlanmıştır.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir