İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde yaşanan kadın cinayeti ile ilgili detaylar ve olayın görüntüleri ortaya çıktı. Serpil Gül (35) ve Harun Gül (40) adlı çift, 2 yıldır boşanma sürecindeydi. Dün, çocuklarından birisinin sünnet töreni için bir araya geldiler. Ancak çocuklara kimin bakacağı konusunda çıkan tartışma büyüdü. Harun Gül, eşini sokak ortasında kovaladı ve kafasından 3 el silahla vurarak öldürdü.

Olay yerine gelen polis ekipleri ve ambulans, Harun Gül’ün eşi başında beklemesine izin veremedi. Harun Gül, kendisini ve silahını polise teslim etti. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Feyzullah Katmerlikaya, olayın şokunu yaşadıklarını belirtirken, balkonda olan Orhan Güngör, kadına ateş edilmesini ve ardından intihar girişimini anlattı.

Yaşanan dehşet dolu anların görüntüleri, sokak sakinlerini ve polisi şoke etti. Vatandaşlar, Harun Gül’ü linç etmek istedi ancak polis müdahale etti. Mahalleli, yaşanan olayı ilk kez böyle bir şekilde deneyimlediklerini dile getirdi.

Olayın detayları ve görüntülerine ilişkin ayrıntılar için buraya tıklayabilirsiniz.

Yaşanırsa ‘kıyamet’ olur! Kaş’taki 2 sarsıntı ve 8’den büyük depreme hazırlık konusunda 2 uzmanın açıklamalarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir