Galatasaray’da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile iki çocuğunun annesi Wanda Nara arasındaki ‘boşanma’ iddiaları gündeme gelmişti. Nara, sosyal medyadan eşini takip etmeyi bırakmış ve ayrılık söylentileri yayılmıştı. Ancak daha sonra tekrar eşini takip etmeye başlamıştı.

Sonrasında, Arjantin basınına göre Nara, ünlü futbolcu Mauro Icardi’ye boşanma davası açmıştı. Avukatı, “Wanda Nara’nın uzun zamandır bu kararı vermek istediğini” belirtti.

Nara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yıldız futbolcuyla ayrıldığını ancak aile olmaktan vazgeçmeyeceklerini duyurmuştu.

Daha sonra, Icardi’nin Nara’ya ait tüm kredi kartlarını bloke ettirdiği ortaya çıktı. Avukatı, erkeklerin boşanma sürecinde genellikle bu tür zorlayıcı önlemler aldıklarını belirtti.

Bu gelişmelerin ardından, Nara’nın soluğu rapçi L-Gante’nin yanında aldığı haberleri de gündeme gelmişti. Nara, ayrılık kararının ardından bikinili pozlarını paylaşmaya devam ederken, Icardi gece kulüplerinde dalgın halleriyle görüntülenmişti.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir