Pamela Anderson, geçtiğimiz yıl Paris Moda Haftası’nda sıfır makyajla defileye katılarak dikkatleri üzerine çekmişti. 57 yaşındaki ünlü oyuncunun doğal güzelliği ve cesareti takdir toplamıştı.

Makyajı bırakma kararını, makyaj sanatçısı Alexis Vogel’in meme kanserinden vefat etmesinin ardından aldığını belirten Anderson, bu kararın kendisi için daha iyi olduğunu hissettiğini söyledi. Yüzündeki çizgileri ve yorgunluğu gizlemeye gerek olmadığını düşünen ünlü oyuncu, yeni hayranlar kazandığını ve artık sokakta durdurularak daha fazla beğeni aldığını belirtti.

Makyajsız halinin viral hale geldiğini kaydeden Anderson, bu kararın kendisi için imaj değişikliğinin başlangıcı olduğunu ifade etti. Artık kendisini çizgi film karakteri gibi hissetmediğini belirten oyuncu, makyajsız kalmayı çok daha özgürleştirici bulduğunu dile getirdi.

Anderson, makyajsız kalmanın derin anlamlar taşıdığını belirterek, “Bu, her zaman kendimle ilgili sahip olduğum imajı bırakmamın başlangıcıydı. Bu yarattığım çizgi film karakteri neydi? Tamam, eğlenceliydi. Ama artık o kişi değilim.” şeklinde konuştu.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir