Islak Temizlikte Yenilik: Dyson V15s Detect Submarine

Islak temizlik yaparken performans ve manevra kabiliyeti sorunlarıyla karşılaşıyorsanız, Dyson V15s Detect Submarine tam size göre! Bu makine, temiz ve kirli su haznelerinin ayrı olması sayesinde sürekli temiz su kullanır ve hızlı hareket etmenizi sağlar.

Süpür ve Sil

Dyson V15s Detect Submarine, kablosuz süpürgelerde yaptığı yenilikleri ıslak temizlik için de sunar. Submarine başlığı sayesinde ıslak temizlik yapabilirsiniz. Başlık değişikliği yaparken mod değiştirmenize gerek yoktur, makine otomatik olarak ıslak temizlik moduna geçer.

Kirli Su Temiz Suyla Karışmaz

Dyson teknolojisi, kirli suyu atık su tankında toplar ve temiz su kullanarak etkili bir temizlik sağlar. Ayrıca farklı zemin türlerinde kullanılabilir.

Görünmeyen Tozları Ortaya Çıkarır

Fluffy Optic Temizleme Başlığı, zemindeki mikroskobik parçacıkları görünür kılar, böylece gerçekten temiz olduğundan emin olabilirsiniz.

Emiş Gücünü Ayarlar

V15s Detect Submarine, zemindeki toz miktarını algılayarak emiş gücünü otomatik olarak ayarlar. LCD ekran sayesinde toz miktarını görebilirsiniz.

Hava Kalitesini İyileştirin

Dyson’ın filtrasyon sistemi, küçük partikülleri yakalayarak daha temiz bir hava sağlar ve alerjenleri azaltır.

Saç ve Kıl Sorunu Yok

Anti-Tangle Teknolojisi sayesinde saç ve kıllar fırçaya dolanmaz, temizlik daha kolay hale gelir.

Eğer hızlı, pratik ve etkili temizlik arıyorsanız, Dyson V15s Detect Submarine’i denemelisiniz. Daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir