Hande Yener ve Demet Akalın Arasındaki Dostluk Yeniden Canlanıyor

Geçtiğimiz haftalarda Alaçatı Kali Beach’te sahne alan Hande Yener, konserinde uzun yıllar süren küslüğü sona eren Demet Akalın’ı ağırladı. İkilinin arasındaki eski rekabet ve küslük konuşulurken, konser sırasında birbirlerine içecek ikramlarında bulunmaları dikkat çekti.

Konserde Demet Akalın’ı sahneye davet eden Yener, ondan şarkı söylemesini istedi ve Akalın da seyircilerin tezahüratları üzerine sahneye çıktı.

Demet Akalın, son zamanlarda çıkardığı ‘Aferin Sana’ şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Yakın zamanda Kıbrıs Girne’deki bir otelde sahne alan Akalın, basın mensuplarına verdiği röportajda kilo verme sürecinden bahsetti. Aldığı kiloların konuşulduğunu söyleyen Akalın, uzun bir operasyon geçirdiğini ve bir süre ilaç kullanmak zorunda kaldığını belirtti. Şimdi ise spor ve diyetle sağlıklı yaşamına devam ettiğini ifade etti.

Gazetecilerin Hande Yener ile düet yapacakları sorusuna cevap veren Demet Akalın, şu an için böyle bir planlarının olmadığını ancak ilerleyen yıllarda böyle bir işbirliği yapabileceklerini belirtti.

Hande Yener ve Demet Akalın arasındaki dostluk yeniden canlanırken, müzik dünyasında yeni gelişmeleri heyecanla bekliyoruz.

Paylaş:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir